Vosters Textiel

Een eigentijdse collectie, uitstekende service, betaalbaar en stipt!

Bij Vosters Textiel vindt u kwalitatief hoogstaande producten.

Toch zijn het ook de mensen met hun jarenlange ervaring en vakbekwaamheid die het verschil maken.
Wij denken met u mee en geven advies op maat. Zonder toeters en bellen, maar met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, een gepersonaliseerde service en een punctuele uitvoering.

Wil u graag cocoonen in een gezellig huis met gordijnen die niet alleen decoratief zijn, maar in koude winters de warmte binnenhouden en in hete zomers de zon buiten houden?

Loop dan eens binnen in onze stijlvolle showroom, centraal gelegen in het centrum van Nossegem. Kom er grasduinen in de unieke Vosters-collectie en in de internationale merken die wij vertegenwoordigen. Bekijk en voel ons uitgebreid assortiment van stoffen en systemen.

Wij hebben 20 jaar ervaring in interieurinrichting van huizen. Ook voor grotere projecten en bedrijfsruimtes kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs met stoffen en stalen. Samen geven we uw interieur mee vorm.

collectie stoffen textiel vosters
Benieuwd naar onze realisaties en naar wat onze klanten van ons vinden?
 • Ik slaap al jaren slecht. Bij de minste lichtinval ben ik klaarwakker. Ik legde mijn probleem uit aan Kristine Vosters en zij kwam een paar keer naar mijn huis met stoffen en systemen om samen de ideale oplossing te zoeken. Sindsdien zijn mijn ramen volledig verduisterd. En word ik niet meer wakker bij de eerste zonnestralen! Dank je wel, Kristine.

  Kris H.
  Leuven
 • Voor ons buitenverblijf zochten we mooie gordijnen. We vonden niet meteen een lokale leverancier en contacteerden Vosters Textiel met de vraag of ze ook in Wallonië leveren. We waren aangenaam verrast. Het antwoord was volmondig ja! Na ons bezoek aan de showroom in Nossegem kwam Kristine langs in onze nieuwe woning. Ze stelde een zwarte, horizontale jaloezie voor in de slaapkamer en elegante overgordijnen in de living. Zo kunnen we nog altijd genieten van de mooie natuur maar hebben we toch privacy. Door de stalen constructie in de living was de montage ingewikkeld. Vosters Textiel werkte er uren aan. Alles werd met oog voor detail uitgevoerd. En het resultaat is helemaal TOP!

  Gertrude V.
  Hastière
 • Beste Kristien,
  We willen jullie graag bedanken voor de uitstekende service!! We zijn supertevreden met de mooie gordijnen. Bedankt dat jullie zo hard jullie best deden voor ons!

  Caroline R.
  Tervuren