Een kleed of een pak moet als gegoten zitten…
Dat is ook zo voor de inrichting van uw huis en de aankleding van uw ramen.

Bij Vosters Textiel vindt u kennis, ervaring, gedrevenheid én klantgerichtheid.

Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing voor uw interieur. Alles uit één hand: advies, opmeting, naaiservice en plaatsing. Wij garanderen een persoonlijke aanpak en stipte, professionele uitvoering.

Service

Wij volgen de nieuwste trends en kennen onze producten door en door. We hebben een unieke, eigen collectie en vertegenwoordigen ook internationale merken. Onze gordijnen en/of zonwering (rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën) worden met de hand gemaakt in België.

Zowel ons naaiatelier als onze partners voor zonwering dragen vakmanschap hoog in het vaandel. Dankzij onze jarenlange ervaring in interieur, kleurencombinaties en vormgeving realiseren we hoogwaardige projecten, altijd met één doel voor ogen: de beste kwaliteit voor onze klanten.

Neem alvast een kijkje in onze collectie.

service-vosters-textiel-collectie

Showroom

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige showroom in het hart van Nossegem, vlakbij de afrit Sterrebeek van de E40. Het is een gebouw met geschiedenis, want hier was ooit een oude witloofboerderij gevestigd. Er is gratis parking voor de deur. U kunt er in alle rust grasduinen in onze verschillende decoratiestoffen, gaande van katoen, linnen, wol, zijde & velours tot transparante stoffen. Heel wat stoffen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen worden gewassen.

Kom langs voor een vrijblijvende babbel in een ontspannen sfeer. We bespreken uw project bij een kopje koffie of een glas wijn. Wist u trouwens dat ook de ‘barkrukken’ waarop u straks zit, uit ons eigen collectie komen en met de hand gemaakt zijn?

Wij komen ook bij u thuis voor een persoonlijk advies en de opmeting. Ook dan brengen we een aantal stoffen mee. Na de confectie van uw gordijnen kunnen wij zorgen voor de montage. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf instaan voor de plaatsing.